erfaring med psykologisk rådgivning

Velkommen til min praksis

Drømmen om at starte en klinik i hjertet af Skanderborg bliver nu til virkelighed. En tilfældig dag for to måneder siden, så jeg et facebookopslag om et ledigt lokale, der kunne blive til et praksisfælleskab. Da jeg først så lokalerne var der langt i mål, men potentialet skinnede igennem. Muligheden for at være selvstændig i fælleskab med to andre psykologer er det perfekte senarie for mig. Min udadvendte natur vil trives med at have kollegaer og min kreative sjæl vil elske, at ideerne ingen grænser har, når jeg min egen praksis. At jeg kan få lov at lave en psykologpraksis på den måde, som jeg tror på skaber de bedste betingelser for positiv forandring. Hvor det er rum med plads til fordybelse og nærvær – hvor der er plads til alt det tunge og svære ved det at være menneske og samtidig også alt det lyse og lette.

Jeg glæder mig til at se, hvad Skanderborg siger til vores hus og vores fælleskab. Jeg håber, at klienter vil slentre ned til vandet efter en samtale og lade det hele lande velvidende, at alt udvikling er en proces og tager tid. Det første skridt er altid det sværeste. Jeg håber, at når det skridt er taget at følelsen af at kæmpe med problemer alene erstattes af en fornemmelse af, at vi løser det det sammen. VELKOMMEN!