Gode råd fra en psykolog

Psykolog midt i Skanderborg

Jeg hedder Anne Bräuner og jeg er uddannet psykolog (cand.psych) fra Aarhus Universitet. Jeg har min praksis i hjertet af Skanderborg i underetagen af vores hus. Jeg er medlem af dansk psykolog forening og arbejder i overensstemmelse med de etiske principper, der gælder for psykologer.

Jeg har været en del af psykologerne på Adelgade og nydt fællesskabet med hhv. Kira Kjærgaard og Hannah Von Monrath. Nu nyder jeg roen og fordybelsen ved at skabe praksis i mit hjem. Jeg har et bredt netværk af psykologer, hvor vi drager fordel af hinanden, hvis jeg vurderer, der er et fagområde, som anden vil være bedre egnet til og omvendt.

Jeg er opmærksom på det ansvar, der påhviler mig. Så jeg sørger for at modtage supervision og deltage på kurser. Jeg nyder at lære nyt og samtidig sikrer det den bedst muligt kvalitet for dig som klient i min praksis i Skanderborg.

Jeg har altid været glad for et arbejdsliv, der veksler imellem at lave terapi og undervise i psykologi. Jeg har arbejdet som underviser på Odder højskole siden 2016, hvor jeg nyder at udfordre min kreativitet ved at arbejde i et læringsmiljø uden eksamen. Som psykolog kan jeg i denne sammenhæng især bidrage med at iagttage gruppeprocesser og sætte skub i de unge menneskers personlig udvikling. I tillæg har jeg en rådgivende funktion overfor skolens sårbare elever samt sparring for skolens lærergruppe.

Hypnoterapi

Jeg er udannet hypnoterapeut og jeg anser hypnose som et uvurderligt værktøj i en terapeutisk proces. For mange klienter er det en stærk oplevelse gennem visualiseringer at få øje på nye eller ”glemte” sider af sig selv. Hypnose kan både anvendes i udviklingen af bedre selvværd, være præstationsfremmende, men kan også bruges til at blive klogere på ens baggrund. For eksempel: ”hvor kommer min selvkritiske stemme fra? ”Hvem har planten den ide om mig, at jeg aldrig gør det godt nok”? Hvordan ser mit liv ud, når jeg giver slip og udlever mine drømme”?

Privat er jeg en del af en sammenbragt familie med 4 børn, et bonusbarnebarn og to hunde.