Anbefalinger

Anne Brauner - psykolog i Skanderborg

Troels Bager

Verdensmester i latinamerikansk dans

 

Jeg har gennem brug af selvhypnose lært at udnytte de resurser, jeg allerede har i mig. Jeg kan kun anbefale selvhypnose og Anne Bräuner. Anne Bräuner må siges at være en ekspert på området, som ville kunne hjælpe alle med at blive ”dus” med selvhypnose. Lige meget om man er karrieremenneske, sportsudøver eller blot ønsker et redskab til mere overskud i hverdagen.

Mit navn er Troels Bager, jeg er Verdensmester i latinamerikansk dans. En stor del af mit liv som danser, består i af at rejse rundt i hele verden i forbindelse med deltagelse i store danseturneringer, shows, undervisning og træningslejre.

Det kræver utrolig meget både fysisk og psykisk at være danser. Og på ens vej mod succesen møder man en masse forskellige udfordringer. Bl.a. i from ambitioner, stress, målsætning, resultater og dertilhørende op – og nedture.

Jeg har over de seneste 5 år arbejdet meget med selvhypnose – hvilket har hjulpet mig ufatteligt meget til at fokusere og hente min energi inde fra. Selvhypnose er et redskab som du hele tiden kan hive frem og bruge. Både i forbindelse med din karriere, arbejde, sport og i hverdagen hvor du måske ikke føler at du er 100% til stede eller ikke har helt så meget overskud som du ville ønske.

Jeg har personligt mange gode erfaringer med selvhypnose. Jeg har gennem brug af selvhypnose lært at udnytte de resurser jeg allerede har i mig. Vi går alle rundt med mange individuelle kvaliteter og vi har alle ”gemte” resurser, som vi desværre sjældent er opmærksomme på og derfor ikke bruger.

Styrkerne ved selvhypnose

2 af de største styrker ved Selvhypnose, er at man kan gå ind og gøre den personlig. Ved at tage dine personlige styrker, dine personlige behov og overføre dem i hvilken given situation, har du mulighed for at bruge selvhypnosen i forbindelse med stort set alle tænkelige situationer. Du kan konstant lave små ændringer i tråd med hvor du er rent personligt og hvilke udfordringer du står foran.
 Hvad der også gør selvhypnose et ekstremt effektivt redskab er at det er lige til at gå til. Det er simpelt, klart og der er intet ”hokuspokus”. Du vil blive guidet gennem hele processen, indtil du selv følger dig sikker nok til at kunne udføre selvhypnosen på egen hånd.

Anne Bräuner på træningslejer

Jeg afholdte i 2013 en træningslejer, som forberedelse til verdens største danseturnering, ”Blackpool Dance festival”. 
Dansere fra hele verden deltog, som del i deres forberedelse. I den forbindelse havde jeg valgt at selvhypnose skulle være en del af programmet. Dette baseret på min positive erfaring med det.

Anne Bräuner ankom på træningslejeren og formåede, med hendes positive personlighed og hendes viden om psykologi og selvhypnose, at få guidet samtlige dansere mod en mere fokuseret, produktiv og positiv retning. Vi var en gruppe af dansere fra hele verden. Alle med forskellig baggrund, kultur og alder, og det var en fantastisk at mærke den energi der blev skabt i gruppen.
 På forhånd var jeg opmærksom på folk der, helt naturlig, var meget skeptiske overfor ”hypnose”… Det ændrede sig dog hurtigt!
 Annes direkte tilgange til emnet, gjorde det hurtigt klart overfor alle, hvilke muligheder der lå i de redskaber som Anne præsenterede. Det blev også bekræftet via de meget succesfulde resultater parrene senere fik til turneringen.

Det er så mange kvaliteter tilknyttet selvhypnose. Jeg er glad for at dette redskab begynder at blive mere anerkendt og accepteret. Jeg kan kun anbefale selvhypnose og Anne Bräuner. Anne Bräuner må siges at være en ekspert på området, som ville kunne hjælpe alle med at blive ”dus” med selvhypnose. Lige meget om man er karrieremenneske, sportsudøver eller blot ønsker et redskab til mere overskud i hverdagen.

Nicoline Louisa Frank Flytkjær

23 år ved 1. besøg

Første gang jeg kom til Anne, var jeg mega fyldt af angst. Jeg havde svært ved at sætte ord på det hele, men med Annes hjælp fik jeg mere og mere styr angsten. Til sidst kunne tackle den i stedet for at den tacklede mig.

Angsten kan stadig komme her 5 år efter, men jeg kan til stadighed bruge Annes teknikker og de redskaber, som jeg fik dengang. Jeg kan derfor leve, hvad jeg vil kalde et angstfrit liv.

Noget af det som jeg også synes var skønt ved forløbet med Anne, var at hun havde en dejlig tilgang til det. Hun er dejlig smilende og kan også sige ‘det er fanme da træls’ eller ‘for fanden da’. Det gjorde at vi havde en rigtig god kemi fra start, hvilket er alfa omega i sådan en situation. For mit vedkommende var det rart at det hele ikke blev for højtideligt. Jeg kan kun VARMT anbefale Anne.